29 de gener 2009

EL GOVERN TÉ UN PROBLEMA


Diuen que les bons polítics són aquells que resolen els problemes de la gent i aquells que els ocasionen són els dolents. Si aquesta màxima és certa, i jo crec que sí, el Govern de Catalunya té un problema, aquest problema és diu: Josep Lluís Carod Rovira.
M’explicaré: dies enrere aquest conseller es va traslladar a New York per a inaugurar una “ambaixada” -ara li diuen així al que de fet és una delegació-. Fins aquí res a dir, és pot estar d’acord o no amb aquesta línia d’acció però hem de ser respectuosos amb les seves decisions, temps i ocasions n’hi hauran per donar suport o no a aquestes polítiques. El que m’ha posat la pell de gallina –i disculpin l’expressió- va ser la resposta que l’Honorable Conseller va donar quan li van preguntar pel cost de l’operació. No s’ho perdin, va dir: “No ho dic per no donar un titular a la premsa espanyola.” Quins nassos! Però com es pot ser tan irresponsable? Senyor Carod, a mi ciutadà de Catalunya que treballo, visc aquí i pago els meus impostos aquí, se me’n fot i se me’n re fot que vostè doni o deixi de donar titulars a la premsa d’aquí, d’allà o de més enllà. Ja n’hi prou de bajanades d’aquestes, que amb la conya d’embolicar-se amb la bandera ens les col·loquen per tot arreu. Amb 23 anys ja està bé. Ja tenim més que suficient. Escolti, prohom de Catalunya, jo el que vull i tinc dret a saber és en què i com es gasten els meus diners. D’acord?
Senyor Carod vostè ja ha fet unes quantes de l’alçada d’un campanar. Tots recordem la corona d’espines, el pretès boicot a Madrid en la nominació olímpica, per no citar coses més serioses amb les que no si juga. I ara això que portarà cua. Potser, és que encara no ha après o és que ja se l’ha esgotat la capacitat per aprendre?
En fi, això és el que hi ha. Faran bé la gent d’ERC fent unes primàries i a veure si canvien el cap de cartell, perquè amb aquest ja fa temps que ho tenen bastant magre. Catalunya i per sobre de tot els catalans no ens mereixen un individu com aquest que ens representi. Continuar per aquest camí és una de les millors maneres de cansar a la gent i desprestigiar la política. A partir d’aquí que els ciutadans es cansin una mica més i deixin d’anar a votar i tornin les dretes a governar, només n’hi ha un pas.
Bernardo Fernández
Publicat a: e-noticies-com

LO QUE PUDO HABER SIDO Y NO FUE

Estos días se cumplen 93 años de la proclamación de la Segunda República española. Aquel hecho histórico fue posible porque se dieron una se...